Sponsors en fondsen

Het Nationaal Monument Oranjehotel opent begin september 2019 en wil minstens 15.000 bezoekers per jaar ontvangen, met elk jaar groei. Ook willen we steeds meer mensen bereiken via social media. Voor sponsors is het mogelijk om zich te verbinden aan specifieke projecten van het Herinneringscentrum Oranjehotel, bijvoorbeeld op het gebied van educatie restauratie projecten, presentaties of onderzoek.

Wij danken alle sponsoren en fondsen die de restauratie en inrichting van het Herinneringscentrum Oranjehotel mogelijk maakten.

Als sponsor van het Herinneringscentrum Oranjehotel gaan wij graag samen met u op zoek naar de optimale invulling van een (langdurige) samenwerking. Hierbij horen ook passende tegenprestaties, zoals het zichtbaar maken van de relatie in onze (offline en online) communicatie uitingen. Het Herinneringscentrum Oranjehotel is ook geschikt voor een (netwerk)ontvangst met uw relaties, bijeenkomsten voor uw medewerkers of rondleidingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.