Warning: include(inc/lang/FOTOS-HERDENKING-2018.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/orange/domains/oranjehotel.org/public_html/inc/functions.php on line 58

Warning: include(): Failed opening 'inc/lang/FOTOS-HERDENKING-2018.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php72/lib/php') in /home/orange/domains/oranjehotel.org/public_html/inc/functions.php on line 58
Sponsors en fondsen | Nationaal Monument Oranjehotel

Sponsors en fondsen

Het Nationaal Monument Oranjehotel opent begin september 2019 en wil minstens 15.000 bezoekers per jaar ontvangen, met elk jaar groei. Ook het aantal mensen dat we via sociale media willen bereiken, willen wij maandelijks laten groeien. Voor sponsors is het mogelijk om zich te verbinden aan specifieke projecten van het Herinneringscentrum Oranjehotel, bijvoorbeeld op het gebied van educatie, restauratie, projecten, presentaties of onderzoek.

Wij danken alle sponsoren en fondsen die de restauratie en inrichting van het Nationaal Monument Oranjehotel mogelijk maakten.

Als sponsor van het Nationaal Monument Oranjehotel gaan wij graag samen met u op zoek naar de optimale invulling van een (langdurige) samenwerking. Hierbij horen ook passende tegenprestaties, zoals het zichtbaar maken van de relatie in onze (offline en online) communicatie uitingen. Het Herinneringscentrum Oranjehotel is ook geschikt voor een (netwerk)ontvangst met uw relaties, bijeenkomsten voor uw medewerkers of rondleidingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.