Bereikbaarheid

Bezoekadres Van Alkemadelaan 1258
2597 BP  Den Haag
tel. 070 222 80 70
info@oranjehotel.org

De ingang is op de hoek van de Stevinstraat.

Let op: de ingang zit dus niet aan de Pompstationsweg (het oude Poortgebouw).

Met de auto

- Zeer beperkte parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Op straat in de buurt (vanaf 10 uur betaald (€ 6,50 per uur), max 2 uur. 
Parking Strand (Zwolsestraat 426, circa 7 minuten lopen).

Voordelig parkeren in de buurt:
Koop bij onze kassa een parkeerkaart voor 4 uur parkeren in Parking Strand voor € 9,50.
Dit werkt als volgt: Bij binnenrijden in de Parking Strand ontvangt u een inrijdkaart. Bij onze kassa koopt u vervolgens een waardekaart voor € 9,50.Bij vertrek uit de garage voert u eerst uw inrijdkaart in, vervolgens de waardekaart. Staat u maximaal 4 uur, dan hoeft u niets bij te betalen. Staat u langer, dan betaalt u het geldende tarief.

Route naar het Oranjehotel: vanaf A4 Den Haag/Rotterdam/Amsterdam: Neem afslag 8 Leidschendam. Volg de N14 richting Wassenaar. Weg vervolgen richting Scheveningen (Landscheidingsweg). Neem afslag Scheveningen en Bronovo. Ga op de rotonde rechtdoor naar de Oude Waalsdorperweg. Sla rechtsaf naar de Van Alkemadelaan en volg deze totdat u links de Penitentaire Inrichting Haaglanden ziet. Rijd rechtdoor langs de gevangenismuur en sla linksaf de Stevinstraat in. De ingang van het Oranjehotel is direct links, tegenover het Esso-tankstation.

Met (OV) fiets:

Vanaf Station Den Haag Centraal (4,4 kilometer): Steek over en fiets langs het Malieveld. Vervolg uw route rechtdoor langs de Koningskade, Raamweg en Plesmanweg. Sla op de rotonde bij Madurodam rechtsaf naar de Badhuisweg. Ga rechtsaf de Pompstationsweg op en sla linksaf de Doorniksestraat in. Fiets rechtdoor totaan de Brugsestraat en sla rechts de Stevinstraat in. Het Nationaal Monument Oranjehotel bevindt zich aan de rechterkant.

Vanaf Station Den Haag Laan van NOI (5,4 kilometer): Neem de Noorduitgang en sla linksaf de Anna van Hannoverstraat in, sla rechtsaf naar de Wilhelmina van Pruisenweg, sla rechtsaf de Schenkkade op. U komt op de Laan van Nieuw-Oost Indie uit. Hier gaat u linksaf. Fiets de Laan van Nieuw Oost Indie uit. Deze gaat over in de Van Alkemadelaan. Fiets deze helemaal af en passeer Clingendael en het Internationaal Strafhof. Het Nationaal Monument Oranjehotel bevindt zich aan de linkerkant.

Met openbaar vervoer:

Bus 22 vanaf Station Den Haag Centraal (richting Duindorp) of bus 23 vanaf Station Den Haag Laan van NOI (richting Scheveningen Noord) stoppen op 3 minuten loopafstand (halte Duinkerksestraat).
Vanaf de bushalte loopt u rechts de Stevinstraat in tot aan de Van Alkemadelaan. De ingang bevindt zich rechts op de hoek, tegenover het Esso-tankstation.

Voor een reisadvies met openbaar vervoer: