Groepen & zaalverhuur

Elke bezoeker ontvangt een audioguide voor een individuele rondgang door het Oranjehotel. We verzorgen dus geen rondleidingen.

Groepsbezoek 

Voor een groep kunnen we een introductie of een nagesprek organiseren o.l.v. een stafmedewerker. Kosten hiervoor bedragen € 45 per introductie (excl. entree). Graag minimaal 2 weken vantevoren reserveren.

Door de versoepelingen rondom Corona is het sinds 1 juli onder bepaalde voorwaarden toegestaan groepen te ontvangen. Daarbij geldt als belangrijkste voorwaarde dat 1,5 meter afstand in acht wordt gehouden. We kunnen dus groepen ontvangen en introducties geven, maar in aangepaste vorm. Een introductie is mogelijk voor een groep van 15 of 20 personen max (afhankelijk van het aantal personen uit één huishouden). Heeft u interesse voor een groepsbezoek, neem dan contact op met Matthijs Hoogeveen, operationeel manager, via reserveringen@oranjehotel.org

Zaalverhuur

Het Nationaal Monument Oranjehotel beschikt over twee ruimtes die tijdens openingstijden te huur zijn voor groepen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor ontvangsten of bijeenkomsten buiten openingstijden. Neemt u contact op met Matthijs Hoogeveen, operationeel manager, voor de verschillende mogelijkheden. Download het onderstaande document voor de actuele tarieven. 

 

Documenten / afbeeldingen