Sponsors en fondsen

Het Nationaal Monument Oranjehotel werkt samen met een groot aantal partners op het gebied van onderzoek, educatie, collectie en programmering. Onder hen: ProDemos, NIOD, Stichting Musea en Herinneringscentra 40-45, Comité 4 en 5 mei, Netwerk Oorlogsbronnen, Oorlogsgraven Stichting en vele anderen.

 

Overige begunstigers 

Arizona Chemical Almere
De Nederlandsche Bank
Duitse Ambassade
Fonds Martens van Sevenhoven
Gravin van Bylandt Stichting
Hagedoorn Stichting
Nationale Nederlanden
Pelgrimshoeve Zoetermeer
P.W. Janssen's  Friesche Stichting
Verhagenstichting
W.J.O de Vriesfonds

En overige begunstigers die anoniem wensen te blijven.


Ook sponsor worden?

Sinds de opening van het Nationaal Monument Oranjehotel in september 2019 mogen we ons in veel belangstelling van het publiek verheugen. Ons streven is om minstens 20.000 bezoekers per jaar te ontvangen, met elk jaar (een lichte) groei. Ook het aantal mensen dat we via sociale media willen bereiken, willen wij maandelijks laten groeien. Sponsors nodigen we van harte uit zich aan specifieke projecten van het Herinneringscentrum Oranjehotel te verbinden, bijvoorbeeld op het gebied van educatie, presentaties of onderzoek.

Als sponsor van het Nationaal Monument Oranjehotel gaan wij graag samen met u op zoek naar de optimale invulling van een (langdurige) samenwerking. Hierbij horen ook passende tegenprestaties, zoals het zichtbaar maken van de relatie in onze (offline en online) communicatie uitingen. Het Oranjehotel is ook geschikt voor een (netwerk)ontvangst met uw relaties, bijeenkomsten voor uw medewerkers of rondleidingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neemt u hiervoor contact op via info@oranjehotel.org